Alfabetisering

Deze cursus bereidt cursisten voor op alfabetisering tot het startniveau van de Inburgeringscursus. In deze cursus worden alle onderdelen die noodzakelijk zijn om gealfabetiseerd te worden aangeboden: Nederlands lezen, schrijven, spreken en luisteren tot en met NT2 A0-A1 niveau.

De cursus is bedoeld voor mensen die niet functioneel hebben leren lezen en schrijven in hun eigen taal en in het Latijnse alfabet. Ook personen die in hun eigen land wel gealfabetiseerd zijn in hun eigen taal, maar het Latijnse alfabet niet kennen, kunnen aan deze cursus deelnemen. Aan het eind van deze cursus beheerst de cursist Nederlands op A0-A1 niveau en beheerst het Nederlands voldoende om de Inburgeringscursus richting A2 niveau te kunnen volgen.

Wilt u meer informatie? Of wilt u zich aanmelden? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie of een oproep voor een intakegesprek. De cursus gaat van start als er voldoende aanmeldingen zijn. Zit de cursus vol, dan wordt u desgewenst op een wachtlijst geplaatst.

Taal
mijn woorden
gedachten worden woorden
woorden verleggen mijn grenzen
sprekend