Examentraining NT2 Staatsexamen, programma I

De cursus Examentraining NT2-staatsexamen, programma I is bedoeld voor anderstaligen die hun niveau van de Nederlandse taal willen verhogen of voor mensen die zich willen voorbereiden op deelname aan het Staatsexamen NT2 I. Deze cursus is ook geschikt voor personen die moeten inburgeren.

Met de staatsexamendiploma’s laat u zien dat u de Nederlandse taal voldoende beheerst om een functie of opleiding op middelbaar of hoger niveau aan te kunnen. U oefent met alle deelvaardigheden en met proefexamens. Er wordt veel aandacht besteed aan grammatica, idioom, spelling en studerend lezen. Het examen bestaat uit vier onderdelen: Luisteren, Lezen, Spreken en Schrijven. 

Wilt u meer informatie? Of wilt u zich aanmelden? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie of een oproep voor een intakegesprek. De cursus gaat van start als er voldoende aanmeldingen zijn. Zit de cursus vol, dan wordt u desgewenst op een wachtlijst geplaatst.

Voor meer informatie over de inhoud van het examen: www.DUO.nl

Taal
mijn woorden
gedachten worden woorden
woorden verleggen mijn grenzen
sprekend