Enoch Educatie

Jannet Enoch heeft Enoch Educatie opgericht, om vanuit haar jarenlange ervaring als NT1 én NT2 docent, les te geven waarbij de volgende kernwoorden van belang zijn: kleinschalig, persoonlijke begeleiding, maatwerk, rekening houdend met ieders eigen achtergrond, kwaliteiten en leerstijl, humor, integriteit en enthousiasme.

Enoch Educatie is een zelfstandig taalinstituut, gespecialiseerd in taaltrainingen aan volwassenen. Taaltrainingen aan mensen die hun niveau van de Nederlandse taal willen verbeteren of opfrissen. En taaltrainingen aan mensen die de Nederlandse taal niet als moedertaal hebben. Het niveau van de NT2 trainingen varieert van NT2 niveau A0 tot B1 van het Europees Referentiekader 

Training op maat 

Tijdens het intakegesprek bepaalt u met de docent uw eigen leertempo en studieplan. Het lesmateriaal wordt afgestemd op uw leervraag. Geen twee mensen zijn hetzelfde. Er kan een groot verschil in intelligentie, studievaardigheid en in voorkennis van het Nederlands zijn.  Bovendien leren mensen vaak op hun eigen manier, hebben hun eigen leerstijl. Hiermee wordt rekening gehouden tijdens de training.

Doelgerichte training

U krijgt vanaf de eerste les doelgerichte training en begeleiding. Werken in een goede sfeer met individuele aandacht voor elke cursist staat bij ons hoog in het vaandel. Door middel van de intake kunnen wij een goede analyse te maken van wat iemand nodig heeft, wat een reële doelstelling is en hoe dit het best aangepakt kan worden. Wij maken uit de veelheid van studieboeken die beschikbaar is steeds een verantwoorde en passende keuze.

Taal
mijn woorden
gedachten worden woorden
woorden verleggen mijn grenzen
sprekend